Последвайте ни

Със сигурност ще сме

последните ти треньори

Aesthetic by Science е професионален екип, който от 6 години помага на хората да влезнат дългосрочно във форма, като използват само научно потвърдени методи.

Да, всички говорят за нас

Кой стои зад Aesthetic by Science?

Никола Томов

Благодарение на научно-обоснованата информация, аз успях да се преборя с хранителното си разстройство. Започнах да тренирам устойчиво и да виждам резултатите от всички положени усилия, макар и да идват по-бавно и трудно. Възстанових балансът в своя живот и му се наслаждавам без той да пречи на моето физическо развитие.

Искам да предпазя и теб от същите грешки, маркетинг трикове, обещания за бързи резултати и магически добавки. Затова продължавам да чета, да се образовам и да споделям всичко от което би имал нужда, за да постигнеш най-добрата си форма, по възможно най-лесния начин.

Станислав Чакъров

С Никола стартирахме Aesthetic By Science, защото преди 4 години видяхме една празнота в българското фитнес общество. Видяхме море от информация, а хората стават все по-объркани и по-объркани, защото всяка статия си противоречеше с друга. Именно така се зароди идеята за информация базирайки се не просто на вярвания, а на науката и по-специално когато тя е издържана и от практиката. От както сме започнали не сме спирали да продължаваме да се учим, тъй като искаме да поднасяме най-доброто на нашата аудитория в Youtube, Facebook и Instagram.

Запознай се с нашия екип

Вальо
Главен Треньор Мъже

Кристиян Атанасов
Главен Треньор Жени

Красимир Михайлов
Главен Треньор Жени

Бисер Миодрагов
Главен Треньор Мъже

Петър
Асистент Мъже

Ани
Асистент Жени

Алекс
Асистент Жени

Ирена
Асистент Жени

Доктор Крис
Доктор Консултант Мъже