Работата с нас е лесна

Програмата ни служи като фундаментална основа, над която всеки може да надгражда и развива допълнително формата си. За да разбереш как постигаме тези цели е важно да научиш повече за нашия процес, който е тестван с над 500 успешни клиенти!

Предварителен разговор

Първата и най-важна стъпка е да запазиш час за разговор в удобно за теб време. В разговорът ние ще преминем през твоето моментно състояние, препятствия, навици нужди и мотивация.

Разговорът е ключов за нас. Истината е, че ние не работим с всеки човек, който се свърже с нас. Ние трябва да преценим дали има съвместимост между твоите нужди и нашите способности.

Разговорът е напълно безплатен и единственото нещо, което искаме от теб е да присъстваш и да внимаваш.

В избраният от теб час член на нашия екип ще се свърже с теб. Ако той прецени, че можеш да получиш нужната помощ от нас, той ще ти обясни как работим и ще стартираш още по време на разговора!

Първоначална оценка на навиците

Достъп до всички системи
и обучения

Когато започнем работа, моментално ще получиш достъп до всички материали свързани с програмата, докато ние работим върху твоята тренировъчна програма и хранителен режим.

Обученията, които сме подготвили ще ти помогнат да се ориентираш по-лесно и да разбереш кои са твоите основни цели и приоритети в този момент. Всички материали са написани на достъпен език, така че дори най-начинаещите в сферата да могат да ги разберат и приложат.

Нашия калкулатор за калории може да ти направи перфектно разпределение на протеини/въглехидрати/мазнини за всяко хранене и всеки ден от седмицата за под 10 секунди.

Програмата ти е
готова до 24 часа

Ние работим бързо и ефективно! От момента, в който имаме всички нужни данни, ще са ни нуждни 24 часа, за да подготвим всичко необходимо, за да започнеш да постигаш резултати.

Един въпрос, който срещаме често е дали програмите ни са индивидуализирани. Този термин е прекалено изтъркан, тъй като се ползва от всеки треньор. Истински персонализираният план не е статичен. Той е динамичен и еволюира заедно с теб.

“Тайната” е да знаеш как да го персонализираш сам. Нашият фокус е да ти дадем нужните знания и инструменти, за да разбереш кога и как да адаптираш упражненията, сериите, повторенията, тренировъчната честота, почивките, изборът на храна и честота на хранене и т.н.

Onboarding в програмата

Първите седмици в нашата програмата са много предизвикателни. Ще има много нови неща, които ще трябва да научиш и приложиш. За целта имаме специално разработен onboarding процес, който ще ти помогне да се ориентираш кое е приоритетно за твоите резултати във всеки един момент.

Важно е да следваш точно нашите препоръки, за да видим как реагира твоето тяло. Ако нещо е трудно или неясно, трябва веднага да го комуникираш с нашия екип. Ние ще адаптираме планът спрямо теб.

След първия месец процесът ще стане изключително лесен за изпълнение. Истински трудната част е да го правиш ежедневно в продължение на десетки години.

Редовна комуникация
с екипа

За да постигнем това, ние разчитаме на нашия уникален екип от треньори! В програмата има различни опции за разговори и писмена комуникация, така че да можеш да получиш обратна връзка във всеки момент и по най-удобния за теб начин.

Преглед и заучаване на техника на изпълнение

Ние сме изключително педантични на тема правилна техника. В програмата ще научиш как се изпълнява правилно всяко едно упражнение и ще имаш достъп до каталог от 400+ професионално заснети инструкционни видеа.

Едно от най-големите предимства на нашия метод е, че когато снимаш техниката си, ти също се поглеждаш отстрани. Когато получиш нашата обратна връзка трябва да се снимаш отново и отново, докато не постигнем желания ефект.

По този начин ти ще се научиш сам да поставяш оценка на своята техника и ще знаеш кога правиш нещо грешно!

Предварителен разговор

Един план е толкова добър, колкото е неговото изпълнение. Основната част от нашата работа е да следим внимателно и да асистираме за изпълнението на всеки елемент от програмата.

За целта ние ще преглеждаме всичките ти постижения на всеки 2-3 дни, за да правим промени, ако това е необходимо.

Във всяка програма имаш възможност да оставиш коментар или обратна връзка към нас по всяко време, за да можем да ти помогнем по-добре.

Попълването на данните е лесно и не отнема повече от 5 минути на ден!

Оптимизация на навиците

Едно от най-големите ни предизвикателства е да изградим здравословни навици. За целта са нужни месеци и години постоянство. От друга страна здравословните навици се развалят много бързо.

За да постигнем оптимална форма трябва да обърнем внимание не само на тренировките и храната, но и на сън, стрес и социален живот. Нужен е баланс между всички тези елементи, за да изпълняваш своя план възможно най-дълго време и да превърнем фитнеса в част от твоя живот.

С годините сме тествали и разработили много стратегии, които да ти помогнат да поддържаш своите навици без значение какво се случва в твоя живот. Ние можем да планираме за всичко. Единственото, което изискваме от теб е да ни споделяш за твоите трудности, за да можем да сме ти полезни!

Подкрепа и мотивация

Много често хората не намират подкрепа от най-близките - роднини, половинки и приятели. Това е съкрушително, особено в стресиращ период.

В нашата група ще намериш подкрепа, мотивация и други хора, които преминават или са преминали през същото. Ще намериш мотивация в техните истории, трансформации и предизвикателства и ще си подготвен да действаш, когато това се случи и на теб!

Ние сме създадени да живеем в племена. Когато излезнеш извън зоната на комфорт и не срещаш нужната подкрепа от твоето “племе” мотивацията се изчерпва бързо.

Нашето “племе” е онлайн, но е силно, сплотено и позитивно. Много от нашите клиенти споделят, че това е най-полезния аспект от цялата програма!

Финал на програмата

Всяко хубаво нещо има начало и край! Когато приключим работа, за да продължиш да надграждаш своите резултати, ще получиш доживотен достъп до всички материали от програмата + всички програми и менюта, които сме правили за теб.

Нещо повече… дори да добавим нов материал след като си приключил работа с нас, ти ще продължиш да имаш достъп до него!

Нашата работа приключва, но твоята работа е доживот и ние искаме да сме сигурни, че ще имаш всичко необходимо, за да се справяш сам.

Това включва най-актуалната и полезна информация, която ние сме предоставили и на всички настоящи клиенти.