Мнения на клиенти | Aesthetic by Science

Влез в нaй-добрата си форма и я запази завинаги, без да спазваш сложни диети или да тренираш като професионален бодибилдър!

запиши се за предварителен разговор сега!

Aко се чудиш дали да си запишеш час,

виж какво казват една малка част от клиентите ни

за работата с нас!


Борис Рангелов41 години / СТРОИТЕЛЕН ТЕХНИК

Ангел Недялков29 години / Общински съветник

Иван Качаров


45 години / Собствен бизнес

Християн Георгиев


25 години / МАЙСТОР ГОТВАЧ

Мартин Марков


28 ГОДИНИ / В СФЕРАТА НА УСЛУГИТЕ

Валентин Борисов


25 години / Онлайн търговец

Мирослав Димитров


39 ГОДИНИ / ФИНАНСОВ ЕКСПЕРТ

Mирослав Ташев


24 ГОДИНИ / КРИПТО ЕКСПЕРТ

Жулиян Динев


26 ГОДИНИ / ПРОФЕСИОНАЛЕН ПОКЕР ИГРАЧ

Димитър Димитров


37 години / Строителен инженер

Димитър Стоянов


28 ГОДИНИ / МАРКЕТИНГ ЕКСПЕРТ

Айдън Генч


24 ГОДИНИ / ПРОФЕСИОНАЛЕН ШОФЬОР

Марио Георгиев


27 ГОДИНИ / МАРКЕТИНГ ЕКСПЕРТ

Милен Анастасов


29 ГОДИНИ / СОФТУЕРЕН ИНЖЕНЕР

Коста Стоянов


27 ГОДИНИ / ЛОГИСТИЧЕН ЕКСПЕРТ

Пламен Жеков


26 години / Собствен бизнес

Велислав Върбев


31 ГОДИНИ / Compliance Operations Expert @Bunq

За кого е подходяща програмата?

Програмата ни е подходяща за зрели хора, заети с развитието на своята кариера или бизнес, но осъзнаващи важността на това да се чувстват добре в кожата си, да харесват визията си, да са здрави физически и да поддържат своя дух и тяло.

Тя е напълно подходяща дори и за пълни начинаещи, без никакъв опит с тренировките и правилното хранене.

Как мога да се присъединя в програмата?

Единственият начин за присъединяване в програмата ни е нашият предварителен разговор за оценка на вашето състояние.

В този разговор ще се запознаем с вашите цели, моментно състояние и проблеми.

Ако получите покана за присъединяване в нашата програма, това означава, че ние сме на 100% сигурни, че можем да ви помогнем с постигането на вашите цели. Не работим с всеки, който се свърза с нас.

 

Как комуникирате със своите клиенти?

Тъй като работим от разстояние, ние сме изградили системи и процеси, чрез които нашите клиенти да получават навременни отговори и постоянна подкрепя.

Имаме няколко нива на комуникация. 

Целта на тези нива е хората, с които работим е да бъдат постоянно обгрижвани, да задават своите въпроси, да споделят своите проблеми и да бъдат обучени за справяне с всяка една трудност.

Създали сме 4 канала на комуникация, за да може всеки човек да се съобрази спрямо своята степен на ангажираност и да успеем да се справим и с най-заетият човек!

Защо няма цена на програмата?

Тренировъчната ни програма е индивидуална премиум тренировъчна услуга, с различна продължителност и изисквания, а не продукт, предназначен за масовия човек.

Ако се интересувате от готови продукти, на сайта ни може да откриете нашите обучителни видео курсове и книги.

Какво представлява програмата?

Ако търсите просто тренировъчна програма и хранителен режим, нашата програма не е за вас.

Да, разбира се, ние изготвяме тренировъчна програма, изцяло съобразена с нашите клиенти, но това е една малка част от нашата услуга.

Целта на програмата е не само да трансформираме хората, с които работим, но и да ги образоваме по начин, който ще им помогне да задържат постигнатото и да разрешим завинаги проблемите им с килограмите и здравословното хранене. 

Завършвайки нашата програма, вие ще знаете как да се храните правилно, до края на вашия живот, без йо-йо ефект, без лутане из морето из информация и без пръскането на излишни пари в добавки.

 

Във фитнес зала ли работите?

Ние работим от разстояние, което е изключително удобно за хората за нашите клиенти.

Така не се съобразяват нито с нашите свободни часове, нито с локацията, на която искат да тренират.

 

Има ли възрастово ограничение?

В програмата ни преобладават хора, които са над 30 годишна възраст.

Сериозни мъже, с ясни цели, мотивирани да бъдат най-добрата версия на себе си.

Разбира се, има хора, при които тяхната осъзнатост е надскочила възрастта им, но програмата не е подходяща за ученици и студенти.

Искаш ли да си следващият ни УСПЕШЕН клиент?

Запиши си час за разговор!

По време на този разговор ще направим 4 неща:

 • Ще определим какви са твоите фитнес и lifestyle цели
 • Ще обсъдим какво те спира да постигнеш тези цели в момента
 • Ако сме сигурни, че можем да помогнем, ще опишем нашата програма
 • Ако искаш да работиш с нас и си подходящ за нашата програма, ще те поканим да се присъединиш

Мартин Марков

28 години

Услуги


Здравейте, казвам се Мартин Марков родом от град Попово, но живея в София и работя в сферата на услугите - сервитьор.

Много стресова и ангажираща и динамична работа. Дълги и натоварващи часове. Дълги години съм тренирал волейбол, а заедно с това и физическа подготовка чрез вдигане на тежести.

Но през последните 2-3 години не бях много постоянен в тренировките. 2019-та беше тежка за мен и контузих кръста си, загубих мотивация, спрях тотално да тренирам и покачих много килограми.

С работата на Стан и Никола съм запознат от много време и от тях съм научил много неща. Те работят с научно потвърдена информация, което допринася за това техните клиенти да постигат толкова добри трансформации за такъв период от време. Затова и реших да се свържа с тях, а и вече бях достигнал преломни за мен килограми - 95кг, които страшно много ми тежаха.

Чух се със Станислав Чакъров, обсъдихме всичко, моите цели, ежедневието ми, начинът ми на живот, работата ми и получих една програма изцяло съобразена с мен. Направи възможно най-добрата стратегия за мен от към тренировки и храна.

За съжаление се присъединих февруари месец, когато дойде периодът с вируса и затвориха залите и това усложни нещата. Но момчетата са супер креативни и благодарение на тяхната навременна реакция, всички имахме план за действие.

И всички в групата успяхме да постигнем невероятни резултати въпреки това, че нямаше къде да се тренира.

Лично аз, 12 от свалените килограми успях да ги свалих изцяло в домашни условия, по много гъвкав и лесен за следване начин! С малки елементарни крачки успях да постигна големи резултати.

За съжаление обаче сферата, в която работя бе ударена от вируса и се наложи да замина за чужбина, но благодарение на наученото в Менторската програма се справям със стреса, хаоса и успявам да поддържам постигнатото.

Това е най-добрата ми инвестиция и тази програма и група, определено променя човешки съдби!

Иван Иванов

30 години

Инспектор


Имам тренировъчен опит от вече повече от 10 години. През цялото това време опитвах сам да постигна формата и външния вид който имах в главата си - добре развита мускулатура по натурален начин.

Та както казах през цялото време се лутах между различни програми, диети, кето, НВД и резултатите не идваха, а и винаги имаше един вътрешен страх, че ще загубя много от ценната мускулна маса натрупана през годините. Но приближавайки крайъгълния камък за всеки мъж - 30 годишнина, вече бях осъзнал, че може би щом резултатите към момента са далеч от целта ми е време да потърся човек/треньор, който да ме научено нови неща и как те се получават. Трябваше ми работещ модел, който е научно обоснован и здравословен. Изгледах доста видеа на Стан и Никола в интернет и със всяко видео се убеждавах все повече, че тези момчета разбират за какво говорят. Не продаваха каквото и да било, не предлагаха вълшебни, бързи резултати и си казах: " Това ще бъдат моите първи треньори/ментори"

Какво се промени за мен мога да кажа с две думи и с ръка на сърцето: Най-добрата инвестиция в живота ми до момента, защото инвестирах в себе си. Инвестирах в знания и умения. Подобрих себе си ментално и физически.

Чувствата трудно се описват с думи, които да бъдат толкова силни, че някой друг да ги усети без да го преживее, затова искам на всеки който чете тези редове - Щом ги четеш ти вече си посял семето, ти вече се взел решението за промяна и точно тук си попаднал на правилното място. 

Петър Гаджев

32 години
Счетоводител

От няколко месеца работя със Станислав от Aesthetic by Science. За този период аз не само постигнах коренна промяна в своята форма, но и промених изцяло своето разбиране за трениране, хранене и лайфстайл.

С неговите насоки аз повиших силата си, подобрих техниката и постигнах форма, до която никога преди това не се бях доближавал.

Всичко това стана без ограничения в избора на храни без затормозяващи диети, а с насоки от страна на Станислав. Придобих знание какво са макронутриенти и защо е важно да разбираш
с какво се храниш и, че не е необходимо да гладуваш за да отслабнеш и да влезеш във форма.

Благодарение на него аз придобих навик да правя правилните избори относно храненето и
тренировките. Получавах отговор на всички въпроси, които имах и необходимата подкрепа,
когато си мислех, че нещата не се получават. 

Научих се че най-важното в тренирането е да бъдеш по-добър от себе  си.

Атанас Витанов

31 години


До преди малко повече от година не осъзнавах какво причинява наднорменото ми тегло. Казах си, че е време да се взема в ръце и да сваля тези килограми.

В интернет е пълно с диети и начини за отслабване, но тази информация е толкова много, че в повечето случаи те обърква. Тогава дойде времето в което се замислих ,че може би няма да се справя сам и ще ми е нужна помощ.

Свързах  се с Aesthetic by Science.

След започване на работа още първия месец видях резултати. Защо ли? Защото Станислав е човек, който не ми хвърли програмата и хранителния режим и да се оправям,  а ми помогна да разбера всичко. Научи ме,че волята е изчерпаем ресурс и навиците са ключът към успеха.

Аз съм изключително благодарен за това, което постигнах само за 9 месеца и това което ще постигна в бъдеще благодарение на методиките му.

Смятам, че това е най-добрата инвестиция в живота ми.

Филип Георгиев

31 години
Собствен Бизнес (Ecommerce) 


С годините се бях запалил по здравословно хранене, диети и всякакви такива неща, но свалих доста килограми откъм мускулна маса, а след това от безразборно хранене си останах skinny fat, та реших да променя това и да добия знания как да изглеждам добре и с преса, която съм искал да имам цял живот, но за съжаление не ми достигаха знания и опитите да направя това сам не бяха особено успешно. Стигнах до едно положение, от което не прогресирах много и това беше основната причина. 

С времето в главата все ми изкачаше една есенция "научи правилата, за да знаеш как да ги нарушаваш" и осъзнах, че вашата менторска програма ще ми помогне да го постигна. 

Чувствам се по-здрав, макар и все още силата ми да не се е върнала на макс след 4 месечния кът, но имаше и други пречки, а най-вече се чувствам супер доволен с новите придобитите знания, защото според мен те са едно от най-важните неща, ако ги приложиш правилно, също се чувствам по- добре в тялото си, което никога не е изглеждало като сега и съм по-уверен в себе си, както и с кеф ще посрещна лятото, но този път без този мях, който вървеше пред мен :D

Коко и Стан, желая ви още много клиенти и житейски успехи, защото ги заслужавате! 

Росен Величков


Следя канала на Станислав и Никола от почти 5 години. Харесава ми това, че във видеата си те показват методи на трениране и хранене, които са научно обосновани. Ходя на фитнес и лостове близо 8 години.

Преди да вляза в Менторската програма бях стигнал едно ниво от, което не виждах как да продължа напред. Слушах хората във фитнеса и правех каквото ми кажат. От това нямаше добри резултати понеже един ти каже прави това друг прави онова и така не знаех кое е правилно и кое не.

Когато влязох в програмата, доста от нещата за мен бяха нови и трудни, но с помощта на Стан и Никола, а и момчетата, които като мен преминаваха през Менторската програма бързо влязох в час. За мен бе най важно това, че се научих да следя калорийния си прием, да се храня правилно, да тренирам правилно и да се наспивам добре.

Сега, когато приключи моето обучение в Ментоеската програма вече знам как да се справям сам.

Мартин Борисов

31 години
Software Developer


Доста време не виждах някакъв напредък нито в тренировките, нито към желаната форма от мен. Бях изгубен в морето от информация и не знаех как да продължа напред. Няколко пъти се случи да се връщам назад (в което няма нищо лошо), но отново достигах до едно положение, в което винаги изпадах, и така нямах никакво развитие. 

Като резултат от нашата работа, аз се чувствам хиляди пъти по-уверен в себе си. А, животът ми е такъв, аз искам да е - жив и здрав съм, енергичен и щастлив, че успявам да правя това, което ми харесва. По-подготвен съм да се срещам с проблемите в живота и да съумявам да ги разрешавам. 

Самият аз и моето мислене се промениха. Научих се да се предизвиквам себе си, да бъда по-търпелив, да мисля извън рамката, да намирам начин на разрешение на проблемите си, а не проблем на проблема. Да съм по-фокусиран, да съм по-концентриран и да бъда по-отговорен към себе си.

Попадането ми в групата е страхотно изживяване само по себе си. И по-скоро я виждам като академия за живота, а не някаква групичка, която се фокусира само и единствено върху фитнеса.

Мехмед


Здравейте! Когато започнах да работя със Стан, исках да покача мускулна маса тъй като не се чувствах добре в тялото си.

Нещото, което никога няма да забравя бе това, което ми каза още в началото "Няма да те лъжа, имаш много да губиш. Довери ми се.". Трябваше да сваля излишните мазнини преди да започна контролираното качване на мускулна маса. Всъщност свалих близо 2 кг, това беше шокиращо. Исках да качвам, а аз свалях килограми.

Той ме успокои с това, че се опитваме да направим рекомпозиция. Тоест да изгоря мазнините, но същевременно да кача и мускулна маса.

И ето ме сега.

За мен по-важното нещо е, че той ме научи да се храня правилно, да се наслаждавам на храната. Да тренирам правилно и това да ми доставя удоволствие. Осъзнах, че фитнеса не е просто да блъскаш в залата, а начин на живот.

Атанас Краваев


Благодарен съм на Никола и целия екип на Aesthetic By Science за помощта и за жеста, който ми направиха.

Никола ми показа, че за един любител на спорта, не се изискват някакви "иновативни" методи и добавки, а последователност, постоянство, воля и търпение, както и да знаеш кога да продължиш и кога да спреш!

По мое мнение екипът на Aesthetic By Science е модел за подражание в личен и професионален план!

Стефан Ардити


Стефан е на 39 години и в момента живее в чужбина, където заема отговорна позиция в голяма организация. 

От години тренира усилено и е пробвал всякакви диети и тренировъчни режими, но никога не е успявал да стигне “докрай”.

Когато разговаряхме по телефона, той сподели, че ние сме последната му надежда и дори не вярваше, че може да постигне резултати и с наша помощ.

В крайна сметка за 3 месеца Стефан успя да свали 7 кг и да изгори близо 10% подкожни мазнини!

Вълчо Ангелов

35 години


Работя с Никола от известно време и съм изключително доволен от постигнатото до момента.

Благодарение на неговата помощ успях да съчетая заетото ежедневие, личния бизнес и честите пътувания, с устойчивост и постоянство в тренировките.

От 115кг успях да стигна до 92 и то с доста повече мускулна маса! Чувствам се различно и по нов начин! Бих искал да благодаря на Никола и Станислав за цялата информация, която предоставят, за упората в трудните моменти и безценните напътствия в по-нестандартните ситуации.

Това което бих казал на всички, които се чудят дали си струва да работят с екипа на Aesthetic by Science, е че няма по-добра инвестиция от тази в себе си. Тренирам различни спортове от дете, но чак сега, благодарение на тях успях да достигна най-добрата си форма!

Научих се, че никога не е късно - благодаря ви момчета!

Иван Качаров

45 години
Собствен бизнес


Иван има 20+ годишен опит с тренировките и диетата. През годините се е доближавал до крайната си цел, но никога не я е достигал.

Ето какво каза Иван в първоначалният си разговор с Никола:

“Последните 2 години съм на Кето диета. Свалям добре, но накрая все не съм достатъчно изчистен и губя мускулна маса. Когато качвам след това, възвръщам загубеното, но не мога да надградя. Искам да си видя пресата, без да губя мускулна маса. Искам да имам завършена, атлетична и хармонична визия!”

Впоследствие изградихме устойчив хранителен режим за Иван, който да му доставя резултати. Премахнахме и тренировките по кросфит и ги заменинхме с тренировки с тежести като коригирахме и техниката на някои базови упражнения като клек.

5 месеца по-късно Иван е в най-добрата си форма до момента! Планът занапред е да продължим да изграждаме неговата физика бавно и устойчиво!

Момчил Кръстев


В рамките само на 3 месеца с информацията, съветите и подкрепата на Никола, постигнах промяна, която допреди това мислех, че изисква в пъти повече време, лишения и ограничения в личен и професионален аспект.

Най- важното е, че научих безброй неща, които ще ми бъдат от полза за цял живот, а моята скромна трансформация е не само физическа, а цялостна – повиших качеството на съня си, храненето си, начина си на живот.

Взимам по-правилни решения, които ми помагат във всички аспекти на живота. Всичко това без лишения, без крайности, намирайки един отличен баланс между личния живот, бизнеса и спорта.

Кристиян Атансов


Имах щастието да работя с Никола над година. В началото целта беше просто да надградим формата ми и да изгоря малко подкожни мазнини. В последствие нещата потръгнаха толкова добре, че дори се качих на сцена за пръв път и показах най-добрата си форма до момента!

Много хора си мислят, че тайната се крие в диетата, но Никола наблегна доста на някои неща, които не очаквах да окажат такова влияние. Първо поработихме върху съня и стреса. Имах малко от първото и прекалено много от второто на работа и това не ми оставяше сили за тренировки. След като отстранихме проблемите там, тренировките ми потръгнаха автоматично и дори започнах да ям повече докато горя мазнини и ставам по-силен! Разбирам, че съм единичен случай, но все пак за мен беше фантастично да изпитам такава промяна и благодарение на Никола и Стан реших да направя много важна за мен крачка и да се отдам също на това да помагам на хора да доситгат своите фитнес цели.

Ако искате програма и режим, ABS не са за вас. Но ако искате да промените живота си, значи сте попаднали при правилните хора!

Цветелин Иванов


За периода, в който бях клиент на Aesthetic byScience постигнах значителен силов и визуален прогрес, подобрих техниката на изпълнение на упражненията.


Това дължа на професионалните напътствия и препоръки на Никола Томов.


Бих препоръчал Aesthetic by Science заради професионализма, с който вършат работата си. Coaching планът е изготвен специално за индивидуалните ми нужди.
Никола ми показа, че въпреки че не ям месо, мога да достигна физиката, която преследвам. Адекватните съвети, периодичният мониторинг на резултатите и постоянната комуникация са допълнителните плюсове, от лично аз съм изключително доволен!

Бисер Миодрагов


От доста време следя Aesthetic by Science. През Август 2017-та година взех решение да се свържа с тях и по-специално  с Никола Томов. Причината за това беше, че имах огромно желание да направя първото си изчистване от момента, в който влязох в залата. Тогава вярвах, че разполагам с необходимите знания и капацитет да се справя сам, но прецених, че оптималните резултати без загуба на мускулна маса изискват да гласувам доверие на някого, който има достатъчно опит в този тренировъчен сегмент на бодибилдинга.

Колаборацията между мен и Никола е моят първи опит с онлайн треньор и да си призная. Не беше трудно момчетата да спечелят доверието ми. Вероятно се питате кое ме прави толкова убеден в ефективността на тренировките с тях? Просто е. Нивото на познания и компетентности е просто много високо. Имат усет  за детайла и изграден инстинкт за индивидуален подход към всеки клиент. Професионалното отношение пролича още при попълването на въпросника, чрез който кандидатствах и беше потвърдено при ежеседмичните имейл отговори, които получавах – бързи, точни и ясни.

Изключително важнo е да отбележим, че АБС не дават „заготовки“, когато говорим за хранителни режими и тренировъчни програми. Те ви учат на принципи за по-гъвкав начин на живот, в който не изключвате любимите си храни. По този начин пътят до желания успех е по-лек и е далеч по-трудно да излезеш от коловоза.
Работата ми с Никола Томов не беше договор с конкретни времеви измерения. Просто се влюбих в процеса. Убеден съм, че Никола ще се съгласи с мнението ми, че съм готов да продължа и сам. Аз обаче имам причина да остана. Тя е нестихващият ми глад да уча и научавам все повече.

Божидар Бораджиев


С Никола започнахме заедно само за да влезна в по добра форма и евентуално да направим една фотосесия за да уловим физиката, която би се получила, а то какво се получи - станах Вице Шампион на България в категория Мъжка физика (една доста трудна и изискваща категория).

Благодарение на работата с него и неговите съвети, напътствия и мотивация успях не само да достигна до най-добрата форма в живота си до сега, а да осъществя една моя изоставена мечта, именно да се кача на сцена, като дори триумфирах на нея, защото преди това ми беше вменено, че без определените "добавки" няма смисъл да ходя и че само ще си губя времето.

Той ми отвори очите за нови методи, които преди това не познавах, обучи ме как да се справям сам и как да бъда самостоятелен в моето развитие - което е изключително
важно.
Подкрепям всичко което той прави и проповядва и се надявам в бъдещето да работим пак
заедно.

Емил Кръстев


За Aesthetic By Science при първата им проява в интернет бях много скептичен към метода им на трениране и хранене. Хранех и тренирах както са правили старата школа в културизма.

Дойде момент в който бях доста демотивиран без жалание да се развивам. Психиката ми се срина. Реших да опитам методиките на Aesthetic By Science. Никола ми направи  coaching план преди година.

Започнах да се храня гъвкаво, да си позволявам каквото искам, а не стриктен режим по определен час. Резултатите не закъсняха още първия месец, Отново бях мотивиран за прогрес в залата и извън нея дори.

Обществото Aesthetic By Science отвори очите на доста хора както и на мен за излишните добавки. Благодаря Aesthetic By Science за подкрепата, професионализма , които оказахте за подготовката ми за състезание, което приключи с медал.

Победата е и за Вас!

Красимир Атанасов


Когато започнах да работя с Никола Томов резултатите бяха наистина незабавни. Цял живот тренирам друг спорт, но от скоро преминах по-сериозно към фитнес / бодибилдинг, защото вече целя красиво и пропорционално тяло и то постигнато натурално.

Методиките, които той използва превъзхождат останалите остарели техники, които чуваш от над 95 % от хората по залите.


В началото беше малко странно и тежко същевременно, защото аз цял живот спортувам, а тези методи са по-новаторски, но явно работят перфектно.
Дадох им шанс и още на 3-4 седмица видях разлика в силата, в развитието на тялото и т.н. Освен това, целият режим е нагласен според ежедневието ми. Всичко е гъвкаво и може да се променя според нуждите.


Това е предимството на онлайн коучинга и методите на Aesthetic by science - ежедневни консултации. Като бонус искам да добавя, че за 3-4 месеца работа с Никола и успях да участвам на първото си състезание по мъжка физика, където дори изпреварих 2-3 състезатели (като повечето състезатели тренират и се готвят от години).
Отново благодаря на Никола, който освен професионалнист и страхотен човек, то вече мога да нарека и приятел!

Красимир Михайлов


Над година работих с Никола върху надграждане на моята физика и въпреки, че не съм начинаещ и резултатите при мен се случват много бавно, когато започнах да тренирам високочестотно, аз направих най-добрите си резултати.  

Признавам си, че бях скeптично настроен в началото, защото такива техники, методи и информация не бях чувал, а се интересувам от фитнес и хранене.

Точно за 50 дни влязох във форма, в която не съм и предполагал, че мога да бъда. 

За мен Стан и Никола са хората, които могат да помогнат на всеки тип клиенти, защото информацията, която предоставят е актуална, потвърдена с научно и постоянно надграждат своите знания и опит. За мен това е много важно, защото много неща в тази индустрия днес са едно, а утре друго и човек трябва да е готов постоянно да учи.

Освен това са много готини и винаги са ми отговаряли на въпросите, които съм им задавал и са се съобразявали с моите индивидуални предпочитания.

Искаш ли да си следващият ни УСПЕШЕН клиент?

Запиши си час за разговор!

По време на този разговор ще направим 4 неща:

 • Ще определим какви са твоите фитнес и lifestyle цели
 • Ще обсъдим какво те спира да постигнеш тези цели
 • Ако сме сигурни, че можем да помогнем, ще опишем нашата програма
 • Ако искаш да работиш с нас и си подходящ за нашата програма, ще те поканим да се присъединиш
Искаш ли да си следващият ни УСПЕШЕН клиент?


Запиши си час за разговор!

По време на този разговор ще направим 4 неща:

 • Ще определим какви са твоите фитнес и lifestyle цели
 • Ще обсъдим какво те спира да постигнеш тези цели
 • Ако сме сигурни, че можем да помогнем, ще опишем нашата програма
 • Ако искаш да работиш с нас и си подходящ за нашата програма, ще те поканим да се присъединиш