Тренирай с нас
и с научно доказани
методи!
Достигни най-добрите си резултати досега!
ИЗГЛЕДАЙ ВИДЕОТО 
ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ
Какво е Online Coaching и как работи? 
Изгледай видеото, за да разбереш!
ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ
Малка част от хората, с които работим
Красимир Михайлов 

Вече над година работим с Никола върху надграждане на моята физика и въпреки, че не съм начинаещ и резултатите при мен се случват много бавно, когато започнах да тренирам високочестотно, аз направих най-добрите си резултати.  

Признавам си, че бях скeптично настроен в началото, защото такива техники, методи и информация не бях чувал, а се интересувам от фитнес и хранене.

Никога не съм си мислел, че знам много и за това започнах да се интересувам повече по тези теми и дадох шанс на нови за мен неща, които бързо дадоха много добри резултати. Точно за 50 дни влязох във форма, в която не съм и предполагал, че мога да бъда. 

За мен Стан и Никола са хората, които могат да помогнат на всеки тип клиенти, защото информацията, която предоставят е актуална, потвърдена с научно и постоянно надграждат своите знания и опит. За мен това е много важно, защото много неща в тази индустрия днес са едно, а утре друго и човек трябва да е готов постоянно да учи. Освен това са много готини и винаги са ми отговаряли на въпросите, които съм им задавал и са се съобразявали с моите индивидуални предпочитания.
Красимир Атанасов

От 4-5 месеца работя с Никола Томов.

Резултатите бяха наистина незабавни. Цял живот тренирам друг спорт, но от скоро преминах по-сериозно към фитнес / бодибилдинг, защото вече целя красиво и пропорционално тяло и то постигнато натурално.

Методиките, които той използва превъзхождат останалите остарели техники, които чуваш от над 95 % от хората по залите.
В началото беше малко странно и тежко същевременно, защото аз цял живот спортувам, а тези методи са по-новаторски, но явно работят перфектно.
Дадох им шанс и още на 3-4 седмица видях разлика в силата, в развитието на тялото и т.н. Освен това, целият режим е нагласен според ежедневието ми. Всичко е гъвкаво и може да се променя според нуждите.
Това е предимството на онлайн коучинга и методите на Aesthetic by science - ежедневни консултации. Като бонус искам да добавя, че за 3-4 месеца работа с Никола и успях да участвам на първото си състезание по мъжка физика, където дори изпреварих 2-3 състезатели (като повечето състезатели тренират и се готвят от години).
Отново благодаря на Никола, който освен професионалнист и страхотен човек, то вече мога да нарека и приятел!
Цветелин Иванов

Клиент съм на Aesthetic by science от няколко месеца и за този период постигнах значителен силов и визуален прогрес, подобрих техниката на изпълнение на упражненията. 

Това дължа на професионалните напътствия и препоръки на Никола Томов.

Бих препоръчал aestheicbyscience заради професионализма, с който вършат работата си. Тренировъчната програма и хранителният режим са изготвени специално за индивидуалните ми нужди. 

Никола ми показа, че въпреки че не ям месо, мога да достигна физиката, която преследвам. Адекватните съвети, периодичният мониторинг на резултатите и постоянната комуникация са допълнителните плюсове, от лично аз съм изключително доволен!

Кико Илиев

От една година имам късмета, честта и удоволствието да работя с Никола Томов. За това време не само постигнахме резултати, които до преди това смятах за непостижими натурално, но и научих страшно много неща, които ми помогнаха да подобря начина си на живот. 

Благодарение на Никола и Станислав, разбрах какво е истинското значение на онлайн коучинга. Решението ми да ползвам неговите услуги се оказа една от най-добрите инвестиции, които някога съм правил за себе си. 

Мога да изпиша много за професионализма им, но съм повече от сигурен, че много от вас вече са се докоснали до него чрез видео материалите и статиите, които публикуват.

Освен като професионалист, имах удоволствието да опозная Никола и като човек, и най-искрено мога да кажа, че той притежава качества, които за мен го правят човек с главно Ч. Начина му на мислене, интелекта, стремежа за постоянно развитие и усъвършенстване, възпитанието, търпението и умението му така добре да изслушва, разбира и дава най-подходящите съвети са една малка част от тези качества, но и напълно достатъчни за мен, за да го нарека не просто мой треньор, но и приятел!

Атанас Краваев
Благодарен съм на Никола и целия екип на Aesthetic By Science за помощта и за жеста, който ми направиха.

Никола ми показа, че за един любител на спорта, не се изискват някакви "иновативни" методи и добавки, а последователност, постоянство, воля и търпение, както и да знаеш кога да продължиш и кога да спреш!

Единственият минус според мен е, че във хода на работа не получаваш отговор на минутата, но това е повече прищявка и го оправдавам с качеството на работата и индивидуалния подход, който е основен фактор.
По мое мнение екипът на Aesthetic By Science е модел за подражание в личен и професионален план!
Слав Славов 

За 3 месеца и няколко консултации със Стан прогресирах повече отколкото за предишната година и половина. 

Дойде момента да ми изготви персонален хранителен и тренировъчен режим, по който тренирах следващите 3 месеца. Всичко беше супер балансирано и съобразено с ежедневието ми (студент съм , ходя на работа , тренирам друг спорт, като цяло живота ми не се върти около фитнеса). Чувствах се много добре и бях супер мотивиран от резултатите който виждах. За 6 месеца свалих над 10 килограма и качих доста сила на всяко едно упражнение. 

Искреното ми мнение, защо бих препоръчал Online Coaching-a: Разликата м/у всички програми/режими/диети изготвяни от треньори/доктори и режимът който ми беше изготвен от ABS е, че вместо да ми се даде един списък с упражнения, които трябва да правя и график + хранителен режим, в който пише какво точно да ядеш, на мен ми бяха дадени знания и персонално отношение свързани със всички мои въпроси за тренировки хранене, сън, lifestyle.

Имам предвид, че те ме научиха как сам да напасвам гъвкавия ми режим според ежедневието и възможностите ми. Можех винаги да се консултирам  ако ми се налагаше. И  още нещо, което ми хареса супер много е това, че стига да спазвам това, което ми е казано, постоянно прогресирах.

Защо го правим?
Ние силно вярваме в думата „треньор“.
За нас личното отношение е на първо място.
Поради тази причина не предлагаме стандартизирани програми и режими както 99% от вас са свикнали.

Целта ни е да изградим стабилна връзка с теб, която е базирана на доверие и комуникация.

Надяваме се, че това, на което ще те научим ще ти помогне освен да постигаш целите си както в залата, така и извън нея.


BASIC PLAN
8 СВОБОДНИ МЕСТА 
За напреднали 
 • Създаване на макронутриентен план за следване, спрямо целите на клиента
 • Списък с най-често използваните храни и техните макронутриенти
 • Списък за сортиране на храните спрямо преобладаващите макронутриенти в тях 
 • Тренировъчен план с подробно описание на всяко едно упражнение
 • Видео с изпълнението на всяко едно упражнение в програмата
 • Един email update на седмица
 • Промяна на програмата при необходимост 
 • Преглед на техниката на 3 упражнения на седмица
PRO PLAN
5 СВОБОДНИ МЕСТА
Най-популярен 
 • Създаване на макронутриентен план за следване, спрямо целите на клиента
 • Списък с най-често използваните храни и техните макронутриенти
 • Списък за сортиране на храните спрямо преобладаващите макронутриенти в тях 
 • Тренировъчен план с подробно описание на всяко едно упражнение
 • Видео с изпълнението на всяко едно упражнение в програмата
 • Ежеседмични ъпдейти на програмата
 • Преглед за изпълнението на всички упражнения в програмата и коригиране на техниката
 • Неограничение в e-mail комуникацията. Отговор на всички въпроси на клиента, помощ и  разяснения в рамките на 24ч, след полученият e-mail
Thanks for subscribing. Share your unique referral link to get points to win prizes..
Loading..